Portfolio van Martijn bij Ivy's Ink Ermelo

Martijns portfolio

Martijn van Ivy's Ink Ermelo

Dit is Martijn

Hallo, Ik ben Martijn aka @_tiny_ink 


“Het tatoeëren heeft mij mijn hele leven al gefascineerd. De mystiek en de rijke geschiedenis er omheen. Het vereeuwigen van inkt in de huid blijft een unieke en speciale eervolle gebeurtenis. ”  

Ik tatoeëer 2 jaar all-round maar, mijn eigen unieke stijl heb ik nog niet gevonden. Omdat ik mij nu voornamelijk concentreer op traditioneel, mandala, en floral. Namen, letters, en kleine tattoos. In de toekomst wil ik meer met kleur gaan doen en bold designs zoals futuristisch post- tribal werk. Dus strakke geometrische lijnen. Verder hanteer ik het motto: Als ik er niet achter sta om de tattoo uit te voeren vanwege mijn kwaliteiten, verwijs ik je met liefde door naar 1 van mijn collega`s als dit beter past bij zijn/haar expertise. 

Het allerbelangrijkste vind ik, is klanten een ontspannen en tevreden shop ervaring bieden vanuit een warme huiskamersfeer. En samen met de klant tot een mooi ontwerp komen en deze laten vereeuwigen.  Iedere tattoo is weer een uitdaging voor mij, om het beste in mijzelf naar boven te halen zodat ik je kan voorzien van bijzondere creaties die je altijd met je meedraagt!

Heb jij al inspiratie voor jouw nieuwe tattoo?

Boek hieronder dan een gratis tattoo bespreking!