FLASH DAY 5 Februari 2023
FLASH DAY 5 Februari 2023
13 januari 2023 
1 min. leestijd

FLASH DAY 5 Februari 2023

FLASH DAY 5 FEBRUARI 2023

Het is weer zover! We gaan een flash day houden bij Ivy's Ink. 5 februari is het zover. Al onze artiesten hebben flash designs gemaakt die jij kunt laten zetten voor een flash prijs! Klik op de link hieronder voor meer informatie en onze designs van deze flash day! ⬇️

Bekijk hier onze flash designs en meer informatie>>>>> 

Wat zijn flash tattoos?

Vroeger waren dit de enige tattoos die je in een tattoo shop kon krijgen. Je koos uit een boek met voorgetekende tattoos. De artiest stelde zijn/haar boeken zorgvuldig op volgens hun eigen stijl. Zo kon jij een tattoo kiezen die je mooi leek en zette de artiest alleen dingen die hij/zij leuk vond om te zetten.

De tijden van tegenwoordig zijn natuurlijk helemaal veranderd wat dat betreft. Je kunt nu bij vrijwel alle tattoo artiesten langs met een eigen design. Dat kan natuurlijk ook bij Ivy's INK. Daarvoor kun je hier een gratis tattoo bespreking boeken.


Wat zijn de voordelen van flash tattoos?

De voordelen zijn vooral dat ze snel gezet zijn en je van te voren een duidelijke prijs weet. Vaak zet de artiest de tattoo binnen 30-60 minuten en kosten flash tattoo's van gemiddelde grootte zo tussen de 70-120 euro. Bij onze flash day werken we ook met vaste prijzen. Een kleine flash kost tijdens ons VIP blok 60 euro en een grotere kost 85 euro. Buiten het VIP blok betaal je maar €50 - €75 voor je flash! Zo heb je heel goedkoop een ontzettend leuke tattoo!

Bekijk onze designs hier>>>>


VOORBEELD VAN EEN VAN DE FLASHDESIGNSHEETS

Over de schrijver
Reactie plaatsen